easier said than done.


Hoodie

Hoodies måste vara ett av de skönaste plaggen!
Såg denna härliga från BikBok på Kenzas blogg, älskar att huvan är enorm!


Dumplings

Idag tog jag och min älskling en promenad in till stan och efter en och en halv timme kilade vi in på Potstickers och provade den kinesiska maträtten "dumplings". Det är ångade degknyten med olika fyllningar som tydligen ska vara nyttigare än sushi! Det var ingen ny favoriträtt men helt okej, vi gillade speciellt den med lax/pepparrotsfyllning.
Det är alltid roligt att prova nya mat!


Pluggpaus

Äntligen fredag! Och solen skiner! Inledde dagen med ett konditionspass på gymmet och har nu precis ätit lite havregrynsgröt. Nu blir det till att läsa kurslitteratur som jag varvar med att spana vårnyheter på Ginas hemsida...




Tänk detta till ett par ljusa jeans & kilklackar i sommar...!



Mina favvisar.

Varm dryck: Kaffe & chailatte
Kall dryck: cola light
Alkoholhaltig dryck: rött vin (trodde jag aldrig jag skulle säga,haha...)
Bröd: vörtbröd eller bröd med nötter
Pålägg: skinka & tomat, keso med örtsalt eller ägg.
Grönsak: är avokado en grönsak?
Frukt: sharon, banan
Bär: jordgubbar
Krydda: örtsalt
Godis: jag är en godisgris som gillar det mesta godiset...men choklad om jag måste välja!
Kaka: min älsklings äppelpaj som jag förbjudit honom att baka eftersom jag äter upp hela plåten,haha!
Snacks: nötter
Ost: chevre & fetaost
Sås: bearneisesås
Glass: Ben & Jerry - half baked eller fairly nuts.
Snabbmat: sushi
Yoghurt: vaniljyoghurt
Flingor: äter inte flingor...
Pizza: äter sällan pizza, men i så fall någon med parmaskinka och ruccola.
Naturgodis/Nötter: macademianötter & casewnötter med yoghurt
Soppa: grönsakssoppa
Utländskt kök: oj,den var svår..men det blir nog tapas eller thai.
Halstablett/Tuggummi: fruktsmak!

Pink protein

Har precis kommit hem från gymmet och njuter av en proteinshake! Har varit nyfiken på Charlotte Perellis proteinpulver som är speciellt utvecklat för tjejer och jag måste säga att jag är riktigt nöjd! Har smaken jordgubb och den smakar helt ärligt som milkshake och inte alls konstgjort som det lätt kan göra. Sedan att shakern är rosa gör ju inte saken sämre :)

Tidig söndagsmorgon

God morgon!

Sitter här med en stor kopp kaffe och försöker vara lite tyst eftersom jag har en söt lillasyster sovandes i rummet bredvid. Vi hade en så himla mysig kväll igår, vi gjorde lax med romsås, halvsåg en skräckfilm & pratade om allt och inget.



Snart ska jag väl duka upp lite frukost till sömntutan och sedan njuta av den superfina dagen!

Vacker klänning.

Är inte denna klänning helt fantastisk?

Nu bär det av till skolan. Inte nog med att vi hade en stor tenta i onsdags, nu är det redovisning & kursavslut. Ingen rast- ingen ro här! Men ikväll blir det fredagsmys!

Löpskor

Imorse när jag var på gymmet körde jag en timma på löpbandet - där jag varvade jogg/powerwalk. Riktigt tufft och inte nog med det började jag i slutet känna smärta i ankeln. Ironiskt nog hade jag SR:s podcast-radio i lurarna där de pratade om just löpning. De sa att man bör byta löparskor var åttonde månad för att undvika skador. Och jag har haft mina skor i...alldeles för många år.

Så, nu inför min 25-årsdag tänker jag önska mig ett par riktigt bra och snygga löpskor! Jag har ju börjat köra rätt mycket PW's & löpning och ser verkligen fram emot att få springa utomhus när vädret blivit mildare. Drömskorna är ett par svarta med rosa inslag! Så snyggt!

Rosa tulpaner

Vårens första tulpanier kom min älskling hem med igår för att fira att min tenta är över! Tulpaner är nog bland de finaste blommorna, just för att de hör våren till.

 

Och jag var inte den enda som uppskattade denna gest
- vilken tjej kan väl motstå dessa rosa härligheter?:)

Tenta!

Matsäcken packad & frukosten i magen- nu är jag redo att skriva 5-timmarstenta!



Dan före dan

Dan före dan! Ska bli skönt att få tillbaka livet imorgon klockan två. Idag blir det dock inget hårdpluggande, utan jag fokuserar mest på att förbereda och checka material. Känns väldigt onödigt att stressplugga dagen innan, det som fortfarande inte har satt sig kommer definitivt inte göra det tills imorgon så det är bättre att lägga energin på att repetera. Så blir sittande ett par timmar till, sedan tar jag en långpromenad och rensar tankarna!

 


Tentavecka

Bloggar dåligt men har tenta i övermorgon och den mesta tiden går åt till att på bästa sätt försöka förbereda mig. Det är inte lätt, tydligen är det många som kuggar på denna också...känns sådär. Matematik har väl heller aldrig varit min starka sida. Men nu längtar jag bara tills det är över, förutsatt att jag klarar den såklart så jag inte behöver tenta om den hehe..




Jaja. Back to the books!

"Ute-matte"-dag.

Vilken rolig dag jag hade! Eleverna var jättegulliga och vi hade superkul ihop på "matte-stationerna". Vår station gick ut på att alla fick varsin klädnypa med ett nummer eller + /=. Sedan skulle de bilda tallinjer och additionsuppgifter genom att flytta sig runt på en bänk, utan att nudda marken. Den var väldigt populär! :)

Jag som älskar keso har längtat efter ett tillfälle att prova denna nyhet så den blev min matsäck och oj,vad gott det var! Alldeles för dyrt(19 kr!), men det är ju inte så svårt att knåpa ihop själv med hackade nötter & torkad frukt!



Jag hann med ett pass på gymmet också och nu sitter jag sedan ett par timmar tillbaka nedsjunken i böckerna. Men nu känner jag hur koncentrationen börjar svika och vi ska börja med middagen - omelett!

Utedag!

Vilken rolig dag detta kommer att bli! Har precis ätit frukost och ska nu snart kila ner på mot parken. Vi ska ha extramudalt lärande idag. Detta innebär att vi i grupper ordnat matematikstationer utomhus och ska få "låna" elever från en skola i närheten. Nu ska jag packa ner min matsäck och börja röra mig!


Ingen fet tisdag för min del.

Idag är det internationella kvinnodagen, undra hur många som firat med en semla? ;) Inte jag i alla fall, jag firade med en lång plugg-dag...! Nu ska jag snart fixa lite middag framför senaste Desperate Housewives-avsnittet. Funderar på vad jag ska äta...är sugen på havregrynsgröt igen - tror minsann  att jag fått noja på det! :)



Knytblus

God morgon! Vilken härlig helg jag har haft. Har haft riktiga vårkänslor...och med vårkänslorna kommer suget efter vårmode! Knytblusar har ju dykt upp lite här och var; jag var först lite osäker på vad jag tycker men jag tror jag gillar dom!

från gina&bikbok

 

Idag står tentaplugg på schemat. Känner mig konstig i kroppen så vi får se om det blir träning eller om jag kör lite hemmaövningar. Verkar ju aldrig bli helt frisk! :/


TGIF

God morgon fredag! Eller morgon är det väl inte och jag har varit igång ett bra tag. Var och körde ett konditionspass imorse, åt en stor och god frukost och nu håller jag på för fullt med att städa och tvätta. För vi får finbesök imorgon! Min älskade mamma kommer till Stockholm och imorgon ska vi äntligen få träffa henne efter flera månader! Vi ska vara med henne hela dagen, fika och mysa och bara umgås.

Nu ska jag fortsätta här, dra på hög pepp-musik och få ordning här hemma! Ikväll ska jag och älsklingen ut och äta middag vilket ska bli jättemysigt.

Tentaplugg

 

Frukosten i magen, kaffemuggen fylld och jag är redo att ägna mig åt tentaplugg ett par timmar!


Mysläsning



Svängde förbi gymmet och åh, vad skönt det var att återuppta träningen efter två veckors tvångsvila! När jag kom hem väntade detta på mig i brevlådan, inte bara en utan två favorittidningar! Älsklingen min jobbar sent så då vet jag vad jag ska göra ikväll :)



Skodrömmar

 

På tal om skor, tror knappast jag är den enda som verkligen börjar längta efter öppna sandaler, höga klackar och färglada ballerinas? Dessa sandaler från HM är inte bara riktigt snygga utan ser dessutom ut som världens skönaste och jag skulle inte tacka nej till att spendera härliga vårdagar i dessa!

På startsidan!

Igår såg jag att statistiken hade höjts rejält och när jag kikade på blogg.se såg jag att mitt förra inlägg var på startsidan :)






RSS 2.0