TGIF

Hur underbart är det inte att det är fredaag? :) Idag har jag varit i skolan för seminarie och sedan pluggat hemma men nu slänger jag ihop böckerna och tar helg! Ska inviga den med ett joggingrunda och ikväll blir det biomys med min syster!

 

Det blir en nostaglitripp eftersom filmen Scream 4 har kommit ut!

Bokslukare

Just nu läser jag en kurs om läsutveckling och igår fick jag fundera lite kring min egen läsning. Jag lärde mig läsa relativt tidigt och blev en, som man kallar det "bokslukare". Lycka var att få en ny bok, speciellt "Tvillingarna" som var en bokserie jag älskade. Jag kunde läsa ut en bok på en dag och fick hålla mig i skinnet för att "spara" på boken.

Jag älskar fortfarande att läsa, dock har jag inte alltid tiden till det. Därför älskar jag sommaren, jag längtar efter att få ligga en hel dag i gräset med en bra bok!

Mmmm...

Skärtorsdag

God morgon!
Sitter med min rosa shaker och dricker en proteindrink! Har varit ute på en timmes PW nu på morgonen,finns inget underbarare sätt att starta dagen. Att gå ett par varv runt sjön och se solen glittra i vattner är verkligen harmoni för både kropp & själ!


Våra påskplaner ändrades lite så vi åker till landet redan ikväll! Och det ska bli sommarvärme! Lycka!

Eftermiddagslöpning

Idag började mitt påsklov på riktigt efter att jag skickade in tentan imorse! Har spenderat dagen med att träna, städa och sortera lite bland vårkläderna. Jag älskar att hämta upp kläder från källaren - känns som att få nya kläder! :)
Nu har jag slängt i mig en banan och ska snöra på löpskorna. Glömde skorna hemma när jag var på gymmet så det blev ingen kondition vilket jag tänkte ta igen nu!

Funderar lite på hur jag ska göra i sommar med gymkort. Det är ju helt klart härligast med utomhusträning men har lite svårt att få in alla muskelgrupper.

Känns som det lätt blir löpning och situps,typ?


Soliga dag

Idag har jag hängt med min underbara syster på balkongen större delen av dagen; solat och ätit lunch. Vi tog ut flickorna en stund också! Fick betala med ett par rivsår men det var det värt, de ligger helt utslagna nu :)



Tenta, onepiecie,tenta.

När jag först såg OnePiece skrattade jag rätt mycket, men nu har man sett som överallt och vant sig vid tanken och det känns ju som ett perfekt mys-plagg! Jag är riktigt sugen på en! Nu börjar det dessutom komma ut billigare varianter på marknaden. Denna från GinaTricot är ju för söt!

Idag blir det verkligen intensivpluggande för min del. Tentan ska in på onsdag men jag har som mål att bli klar idag för att göra lite finjusteringar imorgon. Det är hemskt att sitta inne såna här dagar men motiverar mig med att tänka på att imorgon blir det mysdag i solen men min syster!

Lost

Vad det känns som livet bara vill jävlas med mig just nu? Inte nog med att allt känns lite extra jobbigt (kanske främst ekonomin) inser jag att jag har tappat bort mitt sl-kort. Det har inte hänt mig förut så det är klart att det passar perfekt just nu...!

Jaja. Solen skiner och det är fredag- alltid nåt.

Conscious Collection

Torsdag idag vilket innebär påfyllning hos hm.com, dessutom är den den 14 april och deras kollektion Conscious Collection. Så mycket vackra sommarkläder!

Älskar skorna och klänningen högst upp till höger!

Löparskor


Lunarglide + 2/ Nike


Folk börjar fråga om vad jag önskar mig i födelsedagspresent & det är presentkort på HM, Vila & Gina som står högst på listan tillsammans med dessa skönheter!



7/4

Hej hopp!

Är ute på praktik denna vecka och är helt slut när jag kommer hem! Idag är det dock studiedag så jag är ledig! Ska iväg till gymmet nu och sen ägna dagen åt plugg,städa & kanske plocka fram vårskorna från källaren? 

Har kommit in i en sjal-period känner jag! Så fint!



Årets första utomhuslöp!

Fredaag! Var nyss ute på årets första löptur! Trots grå himmel och regnblask var jag mer sugen på frisk luft än löpbandet så jag snörde på mig dojjorna och drog ut. SÅ skönt var det!



Snart blir det lite lunch och sedan fortsätter dagen i fixandets tecken. Förbereda min praktik nästa vecka och så städa..för fredagsmyset blir alltid lite mysigare i en fin lägenhet :)

RSS 2.0